Syarikat

 

Profil Syarikat

ASEA ialah sebuah syarikat yang 100% yakin untuk bekerjasama. Pengasasnya menubuhkan ASEA berdasarkan pengalaman berdekad-dekad di syarikat Fortune-100.

Sejak penubuhannya, ASEA telah memupuk budaya etika dan integriti. Ia adalah syarikat global yang dibina di atas falsafah yang merangkumi prinsip membuat pelaburan atas modal insan – Ia membina kualiti rakanniaga yang berkualiti dan kompetent.

“BELUM PERNAH DALAM INDUSTRI KITA MELIHAT SYARIKAT YANG MENGAMBIL TANGGUNGJAWAB TERHADAP PEMBANGUNAN PERIBADI DAN PROFESIONAL DAN PENDIDIKAN sekutu-sekutunya.”
–ANNA GALLMAN, EKSEKUTIF EMAS

asea redox malaysia
Hari ini ASEA diketuai oleh pasukan eksekutif dengan pengalaman yang luas di dalam dan di luar industri pemasaran rangkaian.
Eksekutif ASEA komited terhadap pertumbuhan mampan jangka panjang syarikat sambil mengekalkan prinsip dan nilai yang menjadi asas penubuhan syarikat.

Syarikat membuat keuntungan semenjak tahun pertama perniagaannya dan tidak berhutang, ASEA mengeluarkan produknya yang unik dalam kemudahan yang diperakui untuk kebersihan dan kualiti, dan ia diperakui redoks oleh makmal pihak ketiga yang berprestij.
Proses pembuatan adalah 100% dimiliki dan dikendalikan oleh ASEA, menjamin kualiti produk dari semasa ke semasa.