Mengenali Ofis Hq Asea Redox Malaysia

Hari ini saya akan berkongsi mengenai hq Asea Redox Malaysia yang terletak di Bangsar South, vertical podium . Cara mudah kita boleh search Google maps dan kita boleh parking dekat bawah kita akan nampak RHB bank.

Alamat: Unit G-6&7, Ground Level, The Vertical Podium, 8, Avenue 3, Bangsar South, 59200 Kuala Lumpur

Kemudian kita pergilah ada di tepi RHB bank tu dia ada kosong parking untuk masuk ke bawah dan kita boleh parking dekat situ. Parking dia guna debit kad lah .

Kalau nak mudah parking cari area VE hotel ataupun kon connection cari dekat kawasan tu dah dekat lah pasal cari lif naik ke tingkat atas naik ke groundfloor dekat lobi hotel.

Kita jalan sikit lah kita akan jumpa ofis asea redox malaysia

Groundfloor okey ..jadi ofis dia sangat cantik.Okey kita dapat lihat sangat cantik dekat luar dia banyak cermin lah .

Itulah cara untuk kita sampai ke sini mudah saja satu kita boleh naik kereta terus pergi ke bangsa south, dia berdekatan dengan satu shopping mall besar dekat sini KL Intercity ke apa tak ingat.

Dekat sini kawasan ofis banyak terasa di bank ada hotel jadi mudah lah kita nak dapat dan kita dapat tengok group orang  datang bekerja sangat ramai  yang lalu lalang di situ.

Kemudahan dia ada berdekatan dengan Nexus , kemudian ada Starbucks coffee dekat sini.

Kalau nak pergi ke Medan selera jalan kaki saja  pergi ke flat kerinci  turun bawah ada banyak kedai makan Melayu ,sarapan pagi dah  sebagainya

Jadi kesimpulannya strategik lah ofis asea redox malaysia kita ini dan untuk kita bawa customer bawa kawan-kawan sangat mudah untuk kita close closing .

Itulah sahaja perkongsian kaedah untuk kita mengenali ofis you di Bangsar south itu saja terima kasih

Semoga bermanfaat

Leave a Reply

Your email address will not be published.