Cara Pengunaan Gel Renu 28

Tahniah kerana memilih Renu 28 untuk membawa kekuatan penyembuhan molekul redoks ke dalam hidup anda ?

? *SEBELUM ANDA BERMULA*

? *Ambil foto sebelum mengenai sebarang masalah kulit (kulit longgar, parut, kedutan, kerosakan akibat sinar matahari, cela, kesan regangan atau masalah kulit yang lain). Gambar memberi seribu makna.* Kita sering tidak menyedari perubahan kecil setiap hari; lama-kelamaan mereka menjadi perubahan besar. Foto sebelum dan selepas itu penting bagi anda untuk melihat nilainya dan akan membantu anda berkongsi faedahnya.

Untuk menjadi objektif, berikan penilaian daripada 10 kesakitan, kesakitan atau ketidakselesaan daripada 10 kawasan yang anda ingin lihat manfaatnya. Jejaki perubahan anda setiap minggu.

? MENGGUNAKAN RENU 28

1. Sentiasa goncangkan tiub sebelum setiap penggunaan.

2. Sapukan pada kulit kering dan kering sekurang-kurangnya dua kali sehari. Anda boleh memohon lebih kerap untuk mendapat faedah yang lebih tinggi. Anda tidak boleh menggunakan Renu 28 terlalu banyak!

3. Sapukan gel secukupnya sehingga memerlukan 30-60 saat untuk menggosok dan mengeringkan pada kawasan yang terjejas.

Anda masih boleh menggunakan pelembap atau solek anda setelah memberi Renu 28 beberapa minit hingga kering.
Setiap orang berbeza… gunakan Renu 28 setiap hari selama sekurang-kurangnya 3 bulan untuk membolehkan badan anda mengalami hasil.

? DI MANA MENGGUNAKAN RENU 28

Anda boleh menggunakan Renu 28 pada sebarang masalah kulit di mana sahaja di badan – ingat produk ini 100% tidak beracun dan mempunyai sifat anti-bakteria, virus, asas dan mikrob, namun meningkatkan kecekapan dan fungsi sel. Secara harfiah membantu sel berfungsi seolah-olah mereka lebih muda.

Gunakannya pada sakit otot, sakit, sakit & banyak lagi … lihat apa yang berlaku untuk diri anda.

Atau, cubalah pada otot sejurus selepas bersenam – anda mungkin mengalami pemulihan yang lebih cepat dan kurang sakit otot.

? APA YANG HARUS DIHARAPKAN

? Kekeringan sementara: sebilangan orang menyedari kekeringan sementara yang dapat berlangsung beberapa hari hingga beberapa minggu kerana sel-sel mengimbangi semula. Kajian Dermatest menunjukkan peningkatan hidrasi 11% selepas 28 hari.

? Detoksifikasi: Sebilangan orang mungkin mengalami detoksifikasi melalui kulit kerana toksin dan sisa dikeluarkan dari sel. Dengan kulit sebagai organ terbesar badan, ia dapat menyahtoksik kesan pencemaran alam sekitar, diet buruk, dan produk penjagaan kulit yang lain. Sekiranya anda mengalami ruam, kerengsaan, jerawat kulit mengelupas:

• Minum banyak air untuk membuang toksin
• Terus menggunakan Renu 28 kerana redoks akan menyokong proses detoksifikasi
• Cuba gunakan topeng pengelupasan atau tanah liat sekali atau dua kali seminggu jika anda mengalami pembaharuan sel kulit dengan cepat.

? Menyimpan Renu anda 28

Walaupun RENU 28 stabil, kami tidak mengesyorkan membiarkannya di atas kereta di bawah terik matahari! Di bilik mandi, pejabat dan beg tangan anda sangat bagus.

? PENGHARGAAN

Pada tahap kecekapan sel kulit ‘Renu’ sendiri setiap 28 hari. Ini boleh memanjang hingga 90 hari dengan usia. Anda mungkin perlu melalui beberapa kitaran pembaharuan sebelum anda melihat hasil yang dapat dilihat.
Sebilangan orang melihat dan merasakan hasilnya dengan cepat; untuk yang lain boleh memakan masa beberapa bulan. Cubalah percubaan yang baik, 3-4 bulan, lebih untuk kawasan yang bermasalah. Ia terbukti sangat luar biasa bagi banyak orang.

 

Semoga bermanfaat.

Anda ingin share artikel ini kepada teman? Mudah sahaja klik butang share dibawah mengikut media sosial yang anda mahu share. Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published.