Tutorial Cara Order Asea Redox , Check Tarikh Maintain dan Semak Tracking

Sebenarnya ramai yang tak tahu betapa mudahnya untuk membuat pesanan membeli produk asea redox malaysia secara atas talian apabila dah sah menjadi ahli.

Yang lucunya juga, ada customer saya haritu, takut-takut nak daftar jadi ahli kerana taknak dipaksa untuk hadir mesyuarat-mesyuarat.. hihi.

Sebelum saya share step by step cara beli asea redox online ni, suka untuk saya refreshed balik, yang sebagai ahli asea redox,

Kita tak wajib pun untuk membuat bisnes Asea Redox ni :mrgreen:

& sekiranya ter berminat nak buat bisnes pun, kami tak wajib pun untuk attend mesyuarat tertentu. Kebanyakannya semua atas talian, even pergi kelas pun banyak secara online zoom sahaja  🙂

Step By Step Cara Beli Asea Redox Online

Senang je sebenarnya.

Untuk membuat pesanan  secara terus di website ahli Asea Redox, item penting adalah kad kredit ataupun kad debit  🙂

Langkah 1:

Log masuk ke website ahli Asea Redox ni https://office.aseaglobal.com/

Jika tak ingat, segeralah merujuk upline anda masing-masing atau hubungi

customer service Asea Redox di Talian 1800813810

Langkah 2:

Klik tab troli. Kemudian, pilih agree.

 

Langkah 3:

Isi maklumat penerima. Nama penuh, nombor telefon bimbit & alamat utk asea redox hantar barang. By default, alamat di sini adalah alamat mula-mula ahli ketika isi borang pendaftaran.

 

Langkah 4:

Klik pilih pada item yg nak dibeli.

 

Langkah 5:

Klik add to shopping cart. Jika nak adjust kuantiti, boleh ubah pada cart nnt. By default qty adalah 1.

 

Kos penghantaran adalah rata pada RM41 (semenanjung Malaysia)

 

Langkah 6:

Isi maklumat pembayaran. Order online d web asea redox hnya guna kad debit/kad kredit.

 

Langkah 7:

Bagi yang pertama kali order online. Isikan semua detail kad kredit/ debit kita.

  • Nombor tertera pd depan kad
  • CVV2 tu nombor 3 digit pd blkg kad.
  • Expired ada pd depan kad

 

Langkah 8:

Confirmkan detail pd maklumat penerima & klik confirm payment

Langkah 9:

Nnt akan dpt sms dr pihak bank utk kod msos kad

 

Langkah 10:

Isi nombor kod yang dihantar secara sms ke telefon bimbit kita. Then order pun selesai & berjaya dibuat  🙂

Senang je kan.

Untuk tracking order detail saya cerita dalam video di atas ye

Semoga bermanfaat & membantu carian anda  😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.